Apa purificata prin Osmoza inversa

Osmoza inversa este cel mai adecvat procedeu de obținere a apei pure, concurând cu distilarea pentru obținerea aceluiași grad înalt de puritate. Avantajele osmozei inverse sunt cantitatea aproape neglijabilă de energie consumată, în comparaţie cu distilarea si gradul inalt de puritate in comparatie cu filtrarea (filtrarea mecanica si cea cu carbune activ sunt doar etape ale procesului de hiperfiltrare cu osmoza inversa).

Cu acesta instalatie filtrare apa se obţine din apa de la robinet sau de la fântână o apă pură de cea mai bună calitate, putând fi folosită direct pentru a fi băută, pentru gătit, pentru laptele bebeluşului, pentru spălarea fructelor şi legumelor sau la prepararea salatelor şi a conservelor.
Instalatie filtrare apa prin osmoza inversa cu carbune activ

Avantaje:
– Produce apa de băut de calitate superioară
– Reține 99,9% din virusi, bacterii, contaminante inclusiv hormoni
– Apa de băut astfel obținută are un gust proaspăt, cu aromă placută, fără culoare, iar mâncărurilor preparate cu această apă oferă un gust plăcut
– Elimină depunerile și duritatea
Principiul de funcționare instalatie:
– Prin cele trei trepte de prefiltrare se indepărtează toate materialele în suspensie, mirosul neplăcut, culoarea.
– În treapta de OSMOZĂ INVERSĂ se demineralizaeză apa. Pe lângă demineralizare are loc îndepărtarea tuturor contaminantelor din apă. După treapta de osmoză inversă se remineralizează apa cu mineralele necesare corpului uman. După demineralizare apa trece printr-un filtru cu cărbune activ.

Apa osmoza inversa

Acest aparat are un sistem de filtrare în cinci trepte, care este ultimul tip de linie de filtrare:
– potablizare casnică care prepare apa de băut si apa pentru gătit
– Sistemul de filtrare în trepte cu OSMOZA INVERSA (RO) elimină în afară de materiale în suspensie toate materialele contaminante, toate impuritățile din apă. Prin membrana semipermeabilă trec numai moleculele de apă in 99,9 %, iar impuritățile trec direct în canalizare.

Pret informativ:  1.023 ron
Pentru comenzi: click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *