Studii / Cercetare

Dr. HIDEMITSU HAYASHI, Institutul de apa, Japonia

Reacția redox, sau procesul de reducere a oxidarii, este cel mai universal, fundamental și mai important proces din viață. Problema intre viață și moarte, precum sănătate și boală, ar putea prin urmare, să fie explicate și demonstrate prin conceptul de reacție redox.

Pentru fiecare boală, există un singur factor cheie, care domină toate celelalte. În cazul în care cineva o poate găsi pe acela, din acel moment avem control total asupra vietii noastre.
(Dr. Lewis Thomas, medic in spitalul Sloan Kettering din New York)

In Japonia zilelor noastre este foarte popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire in fiecare dimineata. Tatamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele afecţiuni: dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrita, batai puternice ale inimii, epilepsie, grasimi in exces, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si urina, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, cancer la organele genitale si dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului.
In ultimii 30 de ani, japonezii si coreenii s-au bucurat de beneficiile aduse sanatatii si conditiei fizice de apa hidrogenizata, restul lumii afland de ea doar de cativa ani. Poate ca cel mai uimitor aspect al fenomenului numit “apa hidrogenizata” este ca, in Japonia, o familie din 5 consuma aceasta apa.

Dar cele mai deosebite acţiuni ale apei hidrogenizate, care o fac unica pe piaţa sunt :
  1. ORP (Potenţialul Oxidant/Reducator sau Potenţialul RedOx) al apei a ajuns la valori de -400 mV, ceea ce inseamna ca am transformat apa intr-un antioxidant foarte puternic, rezultate asemanatoare mai gasim doar la filtre de apa ce au preţuri de mii de dolari.
  2. Poate genera hidrogen. Daca bem o apa inbogaţita cu hidrogen putem suprima efectiv procesul de imbatranire, bolile de inima şi diabetul.


Apa hidrogenizata este o adevarata revoluţie in calitatea apei. Prezenţa ionilor negativi este esenţiala, şi datorita potenţialului negativ uimitor -400mV, face din apa un antioxidant mai puternic decat vitaminele A, C, E, ceai verde şi alte medicamente antioxidante cunoscute. Efectul ei este de stopare a radicalilor liberi şi prevenire a bolilor cardiovasculare, cancer, arteroscleroza cerebrala, diabet, scadere in greutate, constipaţie, pentru a imbunataţi ciclul menstrual al femeilor, tranzitul gastro-intestinal, eliminarea simptomelor menopauzei, eliminarea toxinelelor din corp.
Dupa 10 ani de validari clinice şi de urmarire de catre instituţii de cea mai mare autoritate din Japonia, s-a confirmat in mod clar ca apa bogata in hidrogen are un rol important  in menţinerea  sanataţii şi previne apariţia a numeroase boli.
Aceste ape sunt folosite in Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania iar apa restructurata de ele este considerata ca fiind „cea mai buna apa din secolul 21.”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *