Cum functioneaza

Apa bogată în hidrogen, produsă de aparatul „Lourdes”, oferă surplusul de energie ce contribuie la funcţionarea optimă a organismului. Este, de asemenea, un puternic antioxidant, antidotul radicalilor liberi, utilizat atât în prevenirea, cât şi în tratarea bolilor.
Având ţinte multiple la nivel celular (ca membranele celulare, proteinele și acizii nucleici), radicalii liberi provoacă leziuni în ADN-ul celulelor. Puţini cunosc faptul că radicalii liberi pot cauza cancer, diabet, hipertensiune arterial şi multe alte boli.

Proprietățile ionilor de hidrogen: este cel mai minuscul antioxidant şi singurul dintre oxidanţi care nu devine radical liber la cedarea electronului. Cedează electronul, arde oxigenul şi devine apa care accelerează procesele de detoxifiere ale organismului. Având această proprietate, este antioxidantul cel mai puternic, cu ioni minusculi care ajung peste tot în organism. O cantitate de 0,5 grame de H-/zi asigură combustibilul necesar celulelor organismului uman.

NOI AVEM SOLUTIA!
Instalatia „Lourdes” de producere apa hidrogenizata

Aceasta instalatie „minune” este un dispozitiv care dizolva o cantitate mare de gaz de hidrogen intr-un pahar de apă, care ulterior trebuie consumat, astfel oferind un plus de hidrogen organismului. Dispozitivul este relativ portabil, usor de folosit, usor de intretinut, si are un design frumos.

De ce sa-l folosesc?
In fiecare secunda celulele din corpul nostru sunt supuse atacurilor radicalilor liberi. Radicalii liberi si stresul „oxidativ” duc la formarea a 90% din boli, si accelereaza îmbătrânire. Astfel, cel mai bun mod de a lupta impotriva radicalilor liberi este sa folosim un antioxidant puternic!

Tot mai multe companii de marketing au fost folosind antioxidantul cuvânt de a vinde tot felul de suplimente nutritive, sucuri, etc. Dar, în esență aproape toate antioxidanti nu în cel puțin unul din trei moduri:

Ei sunt prea mari pentru a elimina radicalii liberi la sursă lor: Majoritatea antioxidanți sunt molecule foarte mari, care sunt greu de a absorbi de organism, ele nu pot intra celulele, nici mitocondriile (motoarele celulelor în care radicalilor liberi formează de obicei)
Ei neutraliza radicalii liberi bune”: Cele mai multe antioxidanti nu sunt selective, ele elimina chiar si radicalii liberi care sunt utilizate de organism pentru a elimina bacterii (peroxid de hidrogen) sau sunt utilizate in celula de semnalizare. (de exemplu, oxid nitric)
Ele devin un radical liber se: Radicalii liberi sunt îndeplinite de furtul unui hidrogen și un electron de la alte molecule. Cele mai multe antioxidanti da un hidrogen și un electron, și ca urmare, acestea devin o slabă radical liber. Chiar daca acestea nu pot fi la fel de puternic ca și originalul radicalilor liberi, ei trebuie încă să fie luate în grijă de către alte procese din organism.

Hidrogenul este raspunsul!
Din 2007, de hidrogen a fost puternic cercetat ca o modalitate terapeutică pentru tot felul de boli diferite. Un lucru care a fost consecvent în toate cercetările care este hidrogen a fost gasit pentru a neutraliza selectiv numai dăunătoare radicalilor liberi, cum ar fi radicali hidroxil.

În plus, hidrogen gazos este cel mai mic molecula existente! astfel hidrogen gazos poate difuza direct prin celule, și în mitocondriile, neutralizarea radicalilor liberi la sursă.

Și chiar mai important, atunci când hidrogenul neutralizeaza un radical liber, nu există nici un produs secundar! Când hidrogen întâlnește un radical hidroxil, se transformă într-o moleculă de apă. Deci, nu numai că hidrogen neutraliza radicalii liberi, ea se transformă în apă, astfel hidratarea organismului.

Un corp mare de dovezi științifice arată hidrogenul este antioxidant ULTIMATE.

Video de prezentare in limba engleza:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *