Dedurizarea apei cu bila magnetica

Dedurizare apa

Cu folosirea bilei ÖKOMAG® vom aduce un mare serviciu naturii. Folosirea bilei magnetice ÖKOMAG® este foarte simplă, doar trebuie pusă şi păstrată în maşina de spălat rufe sau vase, acestea fiind spălate împreună cu bila. Nu are nevoie de revizie tehnică, nici de energie externă. Bila este formată din magnet moale înglobat în polietilenă reciclabilă rezistentă la frecare, asigurându-i o durată lungă de folosire.

Bila magnetica anticalcar - depuneri de calcar

Efectele bilei magnetice:

împiedică depunerea calcarului.
diminuează cheltuielile de încălzire a apei aferente maşinilor de spălat, prelungind durata de funcţionare ale acestora.
elimină utilizarea substanţelor de dedurizare.
permite scăderea cantităţii de detergenţi necesari spălării.
reduce poluarea mediului.

Domenii de utilizare bila magnetica anticalcar:
aşezată în cuva maşinilor de spălat rufe sau vase.
păstrată în cana de apa potabilă, reduce formarea pietrelor renale şi biliare, curăţă organismul şi scade efectul dăunător al clorului.
folosit în apa de baie, pielea devine mai netedă şi sănătoasă.
prin utilizarea apei magnetizate la adăparea animalelor şi udatul plantelor, acestea vor fi mai sănătoase şi rezistente.

Cu Bila magnetica anticalcar ocrotesti mediul inconjurator!

Apa, potrivit gradului de duritate, conţine o anumită cantitate de calcar. Acesta depunându-se pe pereţii metalici ai aparatelor casnice, sub formă de calcifiere, diminuează randamentul de încălzire al apei, favorizează ruginirea şi defectarea aparatelor în final, fenomen întâlnit mai ales la maşinile de spălat rufe sau vase, şi rezolvat până în prezent prin utilizarea unor soluţii de decalcifiere şi cu săruri de curăţare. Tratarea magnetică a apei oferă o soluţie la această problemă, fără folosirea unor substanţe chimice poluante. Prin tratarea magnetică a apei, depunerile deja existente se descompun, cristalele împietrite sunt diluate. Calcarul împietrit devine poros, astfel acesta se desprinde de pe pereţii vaselor chiar în bucăţi considerabile. Resturile de calcifiere sunt îndepărtate şi din rufele decolorate (ex. prosoape), acestea devenind moi, recâştigându-şi culorile vii de altădată. Tratarea fizică a apei pe cale magnetică este naturală, nu se modifică caracteristica chimică a apei, astfel apa reziduală nefiind afectată.

În gospodăriile unde este folosită bila magnetică ÖKOMAG®, scade într-o măsură semnificativă cantitatea de substanţe poluante degajate. Dacă în fiecare gospodărie s-ar folosi măcar o astfel de bilă, am face un pas important în direcţia ocrotirii mediului înconjurător.

Bila magnetica anticalcar

 

Pentru achizitie: click aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *