Prevenire cancer cu apa alcalina

Prevenire cancer cu apa alcalina

O cauza a cancerului este cantitatea mica de oxigenare la nivel celular. In celulele nou formate, nivelul scazut de oxigen provoaca daune enzimelor respiratorii, astfel ca celulele nu pot produce energie aeroba. Aceste celule se transforma in celule canceroase.

In anul 1931 dr. Otto Warburg a castigat Premiul Nobel pentru cercetarile sale in domeniul respiratiei celulare, demonstrand faptul ca celulele canceroase sunt anaerobe (fara oxigen) si ca principala si cea mai importanta cauza a cancerului este cantitatea prea mica de oxigen care intra in celula. El a declarat intr-un articol intitulat Principala cauza si de prevenire a cancerului ca, “cancerul, mai mult ca alte boli, are numeroase cauze secundare. Dar si in cazul cancerului exista o cauza primara. Rezumand in cateva cuvinte, cauza primara a cancerului este inlocuirea respiratiei oxigenului in celulele normale din corp cu fermentatia zaharului.”

Prevenire cancer cu apa alcalina

Dr. Otto Warburg a scris si despre relatia intre pH-ul celulelor canceroase si corp. Atat timp cat fermentatia a fost activitatea metabolica a celulelor canceroase, Warburg a demonstrat ca celulele canceroase mentin un nivel de pH scazut, pana la 6.0, datorita productiei de acid lactic si a nivelului crescut de CO2. El este convins de directa relatie intre pH si oxigen. Un nivel ridicat de pH inseamna o concentratie mai mare de oxigen in molecule, in timp ce un nivel scazut de pH inseamna un nivel scazut de oxigen. Slaba oxigenare vine de la o acumulare de substante cancerigene si alte toxine in interiorul si in jurul celulelor, care blocheaza si apoi produc daune respiratiei celulare prin lipsirea de oxigen.

In mod normal, o celula sanatoasa produce energie aeroba. Cand este privata de oxigen, celula se adapteza si produce energie anaeroba, prin fermentarea glucozei. Potrivit dr. Warburg, celulele care produc energie prin fermentarea zaharurilor, se pot transforma in celule canceroase. Celulele care nu pot produce energie aeroba, nu pot produce suficienta energie pentru a mentine capacitatea lor de a functiona corect. Deci, ele isi pierd capacitatea de a functiona normal in organism.

Fermentarea permite acestor celule sa supravietuiasca, dar ele nu mai pot exercita orice functii in organism sau de a comunica eficient cu corpul. Prin urmare, aceste celule pot numai sa se multiplice si sa creasca. Si pot deveni canceroase. Sau poate ar fi mai corect sa spunem, se transforma in celule canceroase.

Nivelurile scazute de oxigen in celule pot fi o cauza fundamentala de cancer. Exista mai multe motive care determina slaba oxigenare a celulelor. Acestea sunt: supraincarcarea cu toxine a organismului care duce la infundarea celulelor, peretii celulari de calitate slaba care nu permit nutrientilor sa intre in celule, lipsa de nutrienti necesari pentru respiratie, circulatia sangelui deficitara si poate chiar nivelul scazut de oxigen din aerul pe care il respiram.

Celulele canceroase produc acid lactic in exces, din cauza ca produc energie prin fermentare. Acidul lactic este toxic si impiedica transportul de oxigen in celulele normale invecinate. In timp, aceste celule se divid si cancerul se poate raspandi, daca nu sunt distruse de sistemul imunitar.

Chimioterapia si radioterapia sunt folosite, deoarece celulele canceroase sunt mai slabe decat celulele normale si, prin urmare, ele sunt primele distruse. Cu toate acestea, chimioterapia si radioterapia, produc daune enzimelor respiratorii din celulele sanatoase, si le supraincarca cu toxine, astfel incat acestea devin mai predispuse de a se transforma in celule canceroase. Concluzia este ca starea organismului se inrautateste. Si cancerul, de obicei, revine rapid a doua oara daca nu se fac schimbari pentru a sprijini sanatatea organismului.

O modalitate eficienta de a sprijini organismul in lupta cu cancerul este de a obtine mai mult oxigen in celulele sanatoase, precum si imbunatatirea capacitatii lor de a utiliza oxigen. Cresterea nivelului de oxigen din celulele normale ar ajuta la prevenirea acestora de a deveni canceroase.
Prevenirea cancerului cu ajutorul apei alcaline

Consumul de apa alcalina kangen, care contine o mare cantitate de oxigen, mareste eficienta mitocondriilor, permitandu-le sa utilizeze oxigen pentru a crea energie aeroba. Creşterea nivelului celular de oxigen distruge celulele canceroase si, de asemenea, ajuta la prevenirea raspandirii lor. Apa kangen imbunatateste circulatia sangelui, astfel incat mai mult oxigen si substante nutritive vitale sa ajunga la celule.

Nota: Apa alcalina kangen folosita regulat este un mod eficient de a creste in mod semnificativ nivelul de oxigen din organism, avand astfel un rol important in lupta cu cancerul si prevenirea acestuia.

sursa: atlasgroup.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *