Importanta unui ionizator de apa

Importanta ionizator apa

Importanta ionizator de apa – obtinand o apa alcalina cu pH ridicat.

In primul rand pentru ca ai nevoie de asa ceva. Daca nu stiai, mai mult  de 70% din organismul nostru este compus din apa. Ori de cele mai multe ori, apa pe care o consumam, fie de la robinet, fie din comert, frumos imbuteliata si cu o eticheta atragatoare nu este ceea ce pare a fi. Practic, apa care ne inconjoara este, in mare parte saracita de mineralele esentiale sanatatii noastre  si pline de chimicale care pe termen lung ne pot chiar omora. Asta este ceea ce multi supranumesc “apa moarta“.

Importanta ionizator apa
Si acum sa ne intoarcem la apa ionizata. Stiai ca pestii sunt sensibili la apa in care stau si o apa saracita in minerale poate chiar sa ii omoare? La fel sunt si celulele tale iar modul in care reactioneaza organismul la o apa toxica il simti atunci cand te simti rau, ai alergii, probleme cardiace, iti apar riduri, sau ai parte de afectiuni precum artrita, cancerul, osteoporoza, etc.  Toate acestea sunt la baza simptome ale unui organism slabit, bolnav, hranit cu un tip gresit de apa.

Pe de alta parte, atunci cand oamenii beau apa ionizata se simt mai bine. Ba mai mult, nu discutam aici numai de adulti ci si de copii, ba chiar si de unele experimente derulate pe animale, acolo unde efectul placebo nu poate fi pus la socoteala. Practic toti cei intervievati au fost de acord ca s-au simtit mai bine dupa consumul regulat de apa ionizata. Chiar si animalele de care vorbeam mai sus au manifesta o stare pozitiva. Chiar si la o privire microscopica asupra sangelui, inainte si dupa administrarea de apa ionizata se observa diferente.
Importanta ionizator de apa:

Ei bine, aparatul de ionizare a apei, ofera celulelor o alternativa sanatoasa, o apa curata, plina de antioxidanti si minerale, care, in acelasi timp este si alcalina, avand pH-ul potrivit pentru organism. Multi chiar afirma ca apa alcalina ionizata poate chiar sa inverseze efectele imbatranirii si a bolilor la persoanele care sufera din pricina aciditatii excesive.
Imbolnavirea nu este normala

In general medicina clasica considera alergiile ca o reactie naturala a organismului, explicata prin chestiuni de ordin genetic sau ambiental dar si prin prisma unor chestiuni sezoniere cum ar fi racelile sau anotimpurile, stiut fiind faptul ca alergiile apar deseori primavara. Totusi, pentru cei care consuma apa ioniza, a devenit anormal sa se mai vorbeasca de boala. De fapt, termenul normal se aplica acum pentru sanatate, energie, lipsa bolilor si multe alte aspecte pozitive. Crede-ne pe cuvant, nu este natural sa te imbolnavesti.

Este pacat ca foarte multe persoane nu se preocupa in adevaratul sens al cuvantului de sanatatea lor pana cand nu este prea tarziu si se imbolnavesc de boli grave asa precum este si cancerul, moment in care, reusesc totusi sa faca o schimbare. Practic, o agravare a bolii este inevitabila atata timp cat nu faci un fas hotarator in schimbarea modului in care traiesti. Niciodata nu trebuie sa astepti pana cand o afectiune devine suficient de grava incat sa devina deranjanta… atunci s-ar putea sa fie deja prea tarziu. Nu uita, lasandu-ti corpul intr-o stare acida iti pui in mod serios in pericol sanatatea.

Schimba-ti apa, schimba-ti viata

In aceste conditii si tinand cont de faptul ca un procent atat de mare din corp este format din apa, consumul de apa ionizata in locul apei obisnuite este complet stiintific si logic. Consumul de apa ionizata este cel mai eficient, placut si ieftin mod prin care poti sa iti imbunatatesti sanatate. Ce te impiedica sa incerci?
Beneficii ale apei ionizate:

Importanta ionizator de apa:

Absorbtia mai usoara a apei in celule
Efectul antioxidant care ajuta la mentinerea starii de sanatate a celulelor
Mentine aspectul tanar al pielii
Mentine sanatatea organelor
Previne aparitia cancerului
Pastreaza sanatatea sistemului cardiovascular

Recomandare produs: click aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *