Apa plata cu lamaie

Apa plata cu lamaie

Ei bine da, modelele chiar beau apă plată cu lămâie. Cel puţin asta a declarat supermodelul Miranda Kerr, că îşi începe fiecare zi cu un pahar de apă plată uşor încălzită cu lămâie. Şi nu este singura. Lauren Conrad, chef Sarah Britton şi Jennifer Aniston apelează şi ele la această metodă. Iată de ce trebuie să ne facem şi noi un obicei din asta.

 Apa plata cu lamaie

Experţii spun că în timpul somnului, o cantitate însemnată de apă din organismul nostru se retrage, lăsându-ne deshidratate. Acidul citric din sucul de lămâie este un excelent detoxifiant pentru organism, care ajută enzimele corpului să funcţioneze eficient, stimulând ficatul. Mai mult, apa plată contribuie la hidratarea organismului dis-de-dimineaţă. Studiile au arătat că oamenii care beau apă plată cu lămâie dimineaţa au un mare aport de energie fizică şi mentală pentru tot restul zilei.

În plus, apa plată cu lămâie este o soluţie excelentă şi pentru persoanele care îşi doresc să slăbească, deoarece contribuie la detoxifierea organismului şi la creşterea imunităţii.

Aşadar, bea în fiecare dimineaţă sucul de la o jumătate de lămâie amestecat cu un pahar de apă uşor încălzită (apa încălzită este mai bine asimilată de către organism decât apa rece şi stimulează digestia). Efectele benefice nu vor întârzia să apară.

Tu ai încercat această metodă până acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *